Wij introduceren: Wärtsilä

Artikel over Wartsila uit Ridderkerk

Wij introduceren: Wärtsilä

Wij lichten de komende periode bedrijven uit Ridderkerk toe, omdat wij in opdracht voor de gemeente Ridderkerk bezig zijn. Voor vandaag: Wärtsilä!

Wärtsilä is dé wereldspeler op het gebied van complete lifecycle-oplossingen voor de maritieme sector en de energiemarkt. Het is van oorsprong een Fins bedrijf en heeft 200 vestigingen over de hele wereld, waarvan zo’n 8 in de Benelux. Hiervan zit het merendeel in Nederland. Zo zitten er bijvoorbeeld 2 vestigingen in Schiedam (sinds 1997) en Ridderkerk (sinds 2016).
 
Wärtsilä ontwikkelt geavanceerde technologieën en producten voor schepen en energiecentrales en levert daar ook zijn diensten naar. Bovendien doet Wärtsilä dit allemaal op een milieuvriendelijke manier. Handig voor in de Rotterdamse haven dus! Daarom is het ook meer dan logisch dat, hier in Rotterdam, het grootste logistieke en industriële hub van Europa zit voor Wärtsilä. Hier worden innovatieve en technische oplossingen gevonden voor de maritieme sector. We zijn benieuwd wat Wärtsilä ons dit jaar allemaal gaat brengen!

Contact

In het hart van de Dutch Makers Valley

dutchmakersrevolution.nl
info@dutchmakersrevolution.nl
+31 (0)651518377