Dit zijn de meest innovatieve bedrijven uit de Dutch Makers Valley!

rotterdam dutch makers valley

Dit zijn de meest innovatieve bedrijven uit de Dutch Makers Valley!

Hij is er weer, de ranglijst met 100 concrete innovaties die Nederlandse midden- en kleinbedrijf gerealiseerd hebben! Natuurlijk staan er ook bedrijven uit de Dutch Makers Valley op de lijst. Wij hebben deze voor je op een rijtje gezet:

 

Housing Anywhere, Rotterdam (4)

Housing Anywhere is een online platform waar studenten makkelijk, snel en veilig een kamer kunnen vinden tijdens een semester of stage in het buitenland.

Joined Worked Center, Krimpen aan de Lek (17)

Joined Work Center maakt een 100% Nederlands product: Hook’d. Dit is een haak van gerecycled plastic om snel, eenvoudig en veilig 1 of 2 boodschappentassen aan de bagagedrager van een fiets te bevestigen.

Travis, Rotterdam (18)

Travis Translator is een handzaam apparaat dat 80 gesproken talen verstaat, vertaalt en uitspreekt.

NETICS, Alblasserdam (40)

Jaarlijks ontstaat er in de delta’s een enorme overlast als gevolg van door de rivieren meegevoerd sediment, dat neerslaat in de vorm van baggerspecie en ongewenste modder. NETICS gebruikt juist deze modder om dijken, dammen en andere typen waterkering te bouwen.

We4Sea, Delft (47)

We4Sea (Fuel efficiency solutions for ships) volgt schepen op hun reis en biedt reders real-time inzicht in brandstofverbruik, inclusief trends, analyses en de invloed van het weer.

Influentials Network, Rotterdam (52)

Influencer marketing is eigenlijk de moderne vorm van mond-tot-mond reclame. Invloedrijke personen (influencers) op social media gebruiken producten of diensten van een bepaald merk (brand).

SecureMe2, Rhoon (57)

SecureMe2 komt met SAM op de markt: Scan, Analyse, Manage. SAM gaat er van uit dat andere databeschermingsmiddelen falen en geeft aan wanneer er dataverkeer ontstaat dat in strijd is met de GDPR (AVG General Data Protection Regulation.

Skopei, Delft (67)

Skopei360 is een deel- en reserveringssysteem, waarbij onderbezetting van bedrijfsmiddelen wordt opgevangen door het extern te verhuren of te delen met personen en organisaties die toegang hebben tot een besloten netwerk (communities).

VFA Solutions, Schiedam (85)

Speciaal voor de industriële en commerciële markt ontwikkelde VFA Solutions de ASPRA PMC. Een luchtreiniger die zeer effectief, onderhoudsarm en duurzaam is voor een gezonde en comfortabele werkomgeving en schone milieu.

Wheel4Real, Krimpen aan de IJssel (94)

Dit unieke trainingstoestel combineert het beste van hardlopen, fietsen en een crosstrainer. De rechtopstaande fietspositie en de gepatenteerde beweging van ElliptiGO fietsen geeft de ervaring van hardlopen.

 

Benieuwd naar de hele lijst van de MKB Innovatie Top 100? Die lees je hier: https://www.mkbinnovatietop100.nl/site/top-100-2017

Bron foto: www.binnenvaartkrant.nl

Contact

In het hart van de Dutch Makers Valley

dutchmakersrevolution.nl
info@dutchmakersrevolution.nl
+31 (0)651518377