BBQ Ontmoet de Makers

BBQ Ontmoet de Makers

07/ 05

De Rotterdamse maakindustrie heeft een grote impact op ons dagelijks leven en is een belangrijke motor van onze economie. De grote uitdaging ligt op het gebied van talent. Dutch Makers Revolution en ICL Gaskets & Insulation organiseren donderdag 5 juli een bijzondere editie van het Makers Dinner over één van de meest belangrijke vragen van dit moment:

“Hoe realiseren we doorbraken in het verbinden met onze maakbedrijven en hoe binden wij mensen duurzaam?”

Welke stappen kunnen en moeten we nemen om dit vraagstuk op te lossen? We delen niet alleen insights om elkaar te inspireren, maar ook hoe we elkaar kunnen versterken. Zoals altijd doen we dit met een select gezelschap van koplopers en changemakers en we nodigen jou graag uit om hier deel van uit te maken.

Tijdens de barbecue hebben we, naast uitstekende sprekers en gezelschap van directeuren, ook een diverse groep van studenten, werkzoekenden, vakmensen en diverse stakeholders uit Rotterdam West aanwezig om tot nieuwe inzichten te komen.

Sprekers

Remco Tournier

Directeur van ICL Gaskets & Insulation dat pakkingen en isolatie voor CV-ketels produceert. Met de ambitie om door te groeien naar 100 man zijn zij altijd op zoek naar talent van alle niveaus. Zij zorgen goed voor hun mensen. Hoe zij aan talent komen en hoe zij hen behouden, zal Remco deze avond delen. Remco heeft ook een nauwe samenwerking gestart met de gemeente Rotterdam om mensen uit de bijstand aan de slag te krijgen. Zie voor meer insights van ICL & Gaskets.

Tony van Acquoy

Tony is één van de founders van West Practice Rotterdam, een netwerk van sociale ondernemers, bewoners en overheid. West Practice draagt bij aan een sterke lokale economie en een hogere kwaliteit van leven door te werken vanuit inclusiviteit. Lokale werk- en leerroutes die starten in de wijken van west, leiden naar ondernemers in west: van Wijk naar Werk, en vice versa. De werk-leerroutes worden ontwikkeld op basis van een innovatief concept dat wordt ondersteund door Open Badges; digitale certificaten. Dit systeem van lokaal leren en ontwikkelen versterkt de ruimte voor talentontwikkeling. Tony zal ingaan op hoe een sterk ecosysteem de Rotterdamse maakindustrie kan versterken.

Nader bekend te maken

Er zal nog een derde spreker toegevoegd worden. We zullen je hiervan op de hoogte houden.

Praktisch

Wanneer: Donderdag 5 juli van 16.30 uur tot 20.00 uur (inloop  vanaf 16.00 uur)

Locatie: Innsbruckweg 2, 3047AH Rotterdam

Investering: 250 euro (ex. btw) per persoon., Startups / Scale Ups 100 euro (ex.btw) per persoon

Met jouw investering maken we het mogelijk om ook de studenten e.a. aan te laten schuiven bij de barbecue.

De barbecue is 'invite only'. Meer informatie kun je opvragen bij Lisette Stam op info@dutchmakersrevolution.nl

Contact

In het hart van de Dutch Makers Valley

dutchmakersrevolution.nl
info@dutchmakersrevolution.nl
+31 (0)651518377